Η Εταιρεία

Η Μεταφορική Χάρης Trans εδρεύει στην οδό Τατοΐου 407, στις Αχαρνές. Διαθέτει καινούριους και ιδιόκτητους διαξονικούς, τριαξονικούς και τετραξονικούς ελκυστήρες βαρέως τύπου ( Scania & Volvo ) καθώς και μια πλούσια συλλογή από ιδιόκτητα καινούρια τρέιλερ των οίκων NOTEBOOM, BROSHUIS & GOLDHOFER. Πιο συγκεκριμένα διαθέτει τρέιλερ μήκους 13 έως 40 μέτρων και ωφέλιμου φορτίου 25 έως 310 τόνων.

Έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει το οποιοδήποτε μικρό ή μεγάλο μεταφορικό σας έργο, προσαρμόζοντας τον εξοπλισμό της ειδικά για την κάθε είδους μεταφορά σας. Οι ειδικές μεταφορές πραγματοποιούνται με συνοδευτικά οχήματα και καλύπτονται από ασφάλεια εμπορεύματος και ασφάλεια προεξέχοντος φορτίου ( αστική ευθύνη ), σε συνεργασία με τον όμιλο της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Η Μεταφορική Χάρης Trans, γνωστή πλέον στο χώρο της μεταφοράς και ιδιαίτερα της ειδικής και ογκώδους μεταφοράς, εγγυάται την συνέπεια και την υπευθυνότητα που διακρίνει κάθε της συνεργασία. Αυτά άλλωστε είναι τα στοιχεία που υπογράφουν την επιτυχή και συνεχώς ανοδική της πορεία στον κλάδο των μεταφορών !